Spor

Fredrik Midtsjö'ye teklif İtalya, İspanya ve Süper Lig'den teklif var

Norveçli orta saha oyuncusu kiralık gitmek istemiyor

26 Ağustos 2023 11:09

Galatasaray'da kadroya katılan oyuncular kadar takımdan gönderilecek oyuncuların da durumu merak ediliyor. Molde maçında sonradan oyuna girdikten sonra galibiyet golünü atan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Fredrik Midtsjö'nün takımdan ayrılması bekleniyor. Norveçli oyuncuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip oldu.

Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray sonrasında bombaları art arda patlattı. Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Bakambu, Tete ve Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda bazı ayrılıklarda yaşandı.

Kiralık gitmeye sıcak bakmıyor

Geçen sezon AZ Alkmaar'dan transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Fredrik Midtsjö'nün bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. İtalya, İspanya'dan kiralık satın alma opsiyonuyla teklif alan 30 yaşındaki oyuncu kiralık gitmek istemiyor.

Midtsjö'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyor. İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo - Galatasaray ayrılığının gerçekleşmesi bekleniyor.

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjö, Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.