Spor

Fransız basını yazdı; Galatasaray, Veratti transferinde avantajlı

23 Ağustos 2023 11:01

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın Paris Saint Germain'in İtalyan yıldızı Marco Veratti ile ilgilendiği ve transferi bitirmek için görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde ile karşılaşacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Orta sahasını kaliteli bir isimle takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı kulübün transferde adı dünyaca ünlü bir isimle anılıyor.

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre; Galatasaray, Veratti ile ilgileniyor ve bu transferde avantajlı durumda.

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ahli, İtalyan oyuncuyu kadrosuna katabilmek için bir süredir Paris Saint Germain ile pazalık halindeydi. Fakat Al-Ahli'nin bu transferde frene bastığı öğrenildi.

Suudi Arabistan temsilcisinin Rodrigo De Paul ve milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği belirtilirken, 30 yaşındaki oyuncunun temsilcisinin Al-Ahli dışında henüz başka bir kulüp bulamadığı belirtildi.

Haberde Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirmenin ekonomik olarak zorlu olacağını bildiği fakat yine de yıldız isim çaba gösterdiği ifade edildi.

Veratti 11 yıldır PSG'de

Marco Veratti, Paris Saint Germain'e 2012'de Pescara'dan transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu 11 yıldır formasını giydiği Fransız ekibinde tüm kulvarlarda toplamda 416 karşılaşmada sahaya çıkarken 11 gol, 61 asistlik performans sergilemişti.

İtalyan oyuncu, Paris ekibiyle toplamda 30 kupa kazanma başarısı gösterdi ve kulübün efsanevi isimleri arasına girmeyi başardı.