Gündem

Fetullah Gülen'in yeni yerini, camdaki etiket ortaya çıkardı

Örgüt liderinin arkasındaki cama yansıyan “Royal Security Services Inc” adlı güvenlik şirketinin 'Pocono' bölgesine hizmet verdiği anlaşıldı

11 Haziran 2024 16:12

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan çiftliğinden ayrıldığı belirtilmişti. Gülen'in yayınlanan yeni videolarında camda Royal Security Services Inc isimli güvenlik şirketinin etiketi yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan çiftliğinden ayrıldığı belirtilen Gülen'in paylaşılan bir videosunda arkasında bulunan camda “Royal Security Services Inc” isimli güvenlik şirketinin etiketi ve telefon numarası görüldü.

Medyada yer alan haberlere göre yazılı olan “1-800-488-7692” numarası internette aratıldığında şirketin resmî internet sitesine ulaşılabiliyor. “www.royalsecurity.us” adresinde ise şirketin bu telefon numarasıyla “Pocono” bölgesine hizmet verdiği anlaşılıyor.

Eski malikanesine 20 dakikalık mesafede

Gülen’in, önceleri Pensilvanya’nın Saylorsburg kasabasında etrafı çevrili geniş bir malikanede kaldığı biliniyordu. Yeniçağ'ın aktardığına göre son görüntüde fark edilen başka bir detay ise, bu konutun yanında yol ya da başka bir evin olmayışı ve çam ağaçları arasında izole bir bölge olması. İddiaya göre bu tanıma uygun olan yer ise, Saylorsburg’taki malikaneye otomobille 20 dakika mesafede bulunan, yine Pensilvanya’ya bağlı turistik bir bölge olan Pocono Dağları.

Gülen'in Pocono’da ormanın içinde yahut göl kenarında bulunan malikanelerden birinde kaldığı düşünülüyor.