Spor

Fenerbahçeli Arao, Brezilya Milli Takımı'na Jorge Jesus'u önerdi

06 Nisan 2023 16:31

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao, teknik direktör Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırması gerektiğini savundu. Tecrübeli oyuncu, Portekizli çalıştırıcının milli takımda iyi işler çıkarabileceğini söyledi.

Fenerbahçe sezon başında Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Portekizli çalıştırıcı, Flamengo'dan eski öğrencisi Willian Arao'nun da transfer edilmesini istedi. Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Willian Arao, ESPN Brezilya'ya konuştu ve milli takıma Jorge Jesus'u önerdi. 31 yaşındaki futbolcu, Jesus'un milli takımda başarılı olacağını dile getirdi.

Brezilya Milli Takımı'na Jorge Jesus'u önerdi

Jorge Jesus'un hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Willian Arao, Portekizli teknik direktörün Brezilya Milli Takımı'nda başarılı olabileceğini ve zorlanmayacağını ifade etti ve şunları kaydetti:

"Büyük bir teknik direktör. Milli takım ile anılan birçok isim var ama Jorge Jesus orada yapabilir. Milli takıma ve ülkelere birçok şey katabilir. Onun tarzı takıma uyuyor; agresif, hücum düşünüyor ve seçilirse çok başarılı olacağına inanıyorum.”  (NTV Spor)