Spor

Fenerbahçe'ye Mergim Berisha piyangosu!

30 Ocak 2023 09:58

Augsburg Sportif Direktörü Stefan Reuter, Fenerbahçe'den kiralanan Mergim Berisha'nın bonservisinin alınmasıyla ilgili dikkati çeken ifadeler kullandı. Reuter, "Berisha'nın bonservisinin alınmasıyla ilgili tetikte olan birçok kişi var" dedi. 

Fenerbahçe'de istenilen performansı veremeyince kadro rotasyonunda yer almayan Alman futbolcu Berisha, Augsburg'a kiralanmıştı.

Reuter, oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çeken deneyimli oyuncuyla ilgili BR24'e konuştu. Reuter, "Berisha önemli bir oyuncu. Sezon sonuna kadar kiralık oynuyor, ancak başka kulüpler de kendisini istiyor. Zamanlamaya dikkat ediyoruz. Bunu takip eden sadece ben değilim, kulüpte Berisha'nın bonservisinin alınmasıyla ilgili tetikte olan birçok kişi var" ifadelerini kullandı.

Opsiyonu 4 milyon euro

Bundesliga temsilcisi, 24 yaşındaki futbolcu için kiralama bedeli olarak 300 bin euro ödeyecek. Berisha'nın satın alma opsiyonu ise 4 milyon euro.

Sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar geçen sürede 32 maçta sahaya çıkan Alman futbolcu, rakip fileleri sekiz kez havalandırdı.