Spor

Fenerbahçe'den Osayi Samuel için kritik hamle

17 Kasım 2023 15:01

Fransız kulübü Rennes'in transfer gündeminde olduğu öne sürülen Bright Osayi Samuel'in 2025 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Nijeryalı futbolcunun ücretine zam yapacak.

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi Queens Park Rangers'tan 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Osayi Samuel ile yeni sözleşme için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Nijeryalı futbolcunun 30 Haziran 2025'te sona erecek sözleşmesini son yıla girmeden uzatmak isteyen sarı lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncuya devre arasında 3 senelik kontrat önerecek. Osayi'nin 600 bin Euro olan maaşına da zam yapılacak.

Fransa Ligi'nden Rennes'in yakından takip ettiği oyuncu için temasa geçmesi beklenirken, F.Bahçe ise bu tekliften önce imzayı attırıp Osayi'nin kafasının karışmasına engel olacak.

Jorge Jesus döneminde ayrılığın kıyısına gelen Nijeryalı sağ bek bu sezon idmanlardaki pozitif enerjisini sahaya da yansıtıp takımın vazgeçilmezlerinden oldu.