Spor

Fenerbahçe'de transfer haftası; iki yıldız için yanıt bekleniyor

Sarı-lacivertliler Manchester United'ın yıldızını gözüne kestirdi

19 Ocak 2024 08:43

Fenerbahçe’de hem gelecek hem de gidecek isimler açısından hafta sonu ve önümüzdeki hafta son derece kritik. Yönetim, her konuda anlaşma sağladığı Çağlar Söyüncü için artık Atletico Madrid’den haber beklerken gözünü, Premier Lig devinde kadro dışı kalan yıldıza çevirdi.

Sarı-Lacivertliler, ara transfer dönemi açılır açılmaz önce Leonardo Bonucci’yi, ardından Rade Krunic’i açıkladı. Gözler şimdi diğer transferlere çevrildi.

Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta hem gelecek hem de takımdan ayrılacak isimler açısından hareketli geçecek gibi görünüyor.

Çağlar için tek engel Simeone

Çağlar Söyüncü için yapılan girişimlerde taraflar her konuda anlaşma sağlamıştı. Kulüpler de artık son prosedürleri görüşüyor. Tek endişe, Stefan Savic’in satılması halinde teknik direktör Diego Simeone’nin son anda bu transfere engel olması. Bu nedenle yönetim işin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapıyor.

Martial'in ilk tercihi Fransa

Fanatik gazetesinin haberine göre; İsmail Kartal, hücum hattına yerli bir isim düşündüklerini söylemişti. Ancak Anhtony Martial cephesinde yaşanan son gelişmeler, Fenerbahçe’nin dikkatini yeniden Fransız golcüye çevirmesini sağladı.

Daha önce Cristiano Ronaldo ve Jadon Sancho’yu kadro dışı bırakarak gündem olan Manchester United Menajeri Erik ten Hag, bu kez de Martial’e aynı tarifeyi uyguladı ve takımla çalışmalara katılmasını yasakladı.

Bu gelişme, sezon sonuna kadar İngiliz devinde kalmak isteyen 28 yaşındaki oyuncunun geri adım atmasına neden olacak gibi görünüyor. Martial’in önceliğinin ülkesi Fransa’ya dönmek olduğu kaydedildi.