Spor

Fenerbahçe'de Jose Mourinho ve Romelu Lukaku sesleri!

13 Mayıs 2024 10:01

Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir.

Trendyol Süper Lig'de bitime 2 hafta kala zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de bir taraftan yeni sezon planlaması da sürüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, başkanlık için yeniden adaylığını duyuran ve sarı-lacivertli kulüpte üçüncü dönemine hazırlanan Başkan Ali Koç'un teknik direktör listesinde Jose Mourinho var.

Sportif direktör Mario Branco vatandaşı Jose Mourinho'yla daha önce temasa geçmişti. Ali Koç adaylığını duyurduktan sonra dünyaca ünlü teknik direktör için kollar sıvandı.

Başkan Ali Koç, Mario Branco'nun müzakerelerde aşama kaydetmesi durumunda Jose Mourinho ile bizzat görüşme gerçekleştirebilir. Öte yandan adaylık sürecinde Mourinho ile görüşen Sadettin Saran'ın da yönetime bu konuda yardımcı olmak için devreye gireceği öne sürüldü.

Sezon ortasında Roma'dan ayrılan Jose Mourinho'ya Suudi Arabistan'dan da talipler var.

Hedefteki golcü Romelu Lukaku

Fenerbahçe'nin yıldız golcü Romelu Lukaku için de hamle yapacağı iddia ediliyor.

Sezon başında Lukaku'yu kiralayan Roma, Belçikalı golcüyü takımda tutmayı planlamıyor. Lukaku transferi için de çalışmalara başlayan Mario Branco oyuncunun menajeriyle görüşecek.

Daha önce Chelsea, Manchester United ve Roma'da birlikte çalışan Jose Mourinho ile Romelu Lukaku ikilisi bu hamleler gerçekleşirse birlikte dördüncü farklı takımda çalışacaklar.

Bu sezon Roma'da 46 resmi maç oynayan 31 yaşındaki forvet takımı adına 20 gol atarken 4 de asist yaptı.