Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Ebrar Karakurt'a: Seni alacağız

06 Haziran 2024 10:00

Sultanlar Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet, büyük hedef olarak CEV Şampiyonlar Ligi'ni berlirledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ebrar Karakurt ile yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Sultanlar Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet, büyük hedef olarak CEV Şampiyonlar Ligi'ni berlirledi. Bu sezon için kadrosundaki önemli isimleri koruyan sarı-lacivertli takımda bir sonraki sezonun transferi için Ali Koç devreye girdi.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Filenin Sultanları ile performansını üst seviye çıkaran Ebrar Karakurt'a teklif yaptığını açıkladı. Ali Koç: “Ebrar Karakurt’a ‘seneye sözleşme uzatma seni alacağız” dedim.” ifadelerini kullandı.

"Ebrar'a söyledim seni alacağız diye. Müthiş bir oyuncu, çılgın bir karakter. Rusya'da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Yemek yemiştik orada açıldı. Dünya şampiyonu olacaksak en iyi yerli oyuncuları kadroya almamız lazım. Ebrar öyle bir isim"

Ali Koç ile Ebrar Karakurt arasındaki konuşma, Rahmi Koç’un A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı'na verdiği yemekte yaşandığı öğrenildi.

Sayı rekoru kırdı

Filenin Sultanları'nın yıldız isimlerinden Ebrar Karakurt, VNL tarihinin en skorer ismi oldu.