Gündem

Fatih Portakal: İktidarın, “biz ne yaptık böyle” dediğini düşünüyorum

"İş işten geçti"

08 Mayıs 2019 08:47

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, AKP ve MHP çevreleri hariç Yüksek Seçim Kurulu'nun kararının herkes tarafından eleştirildiğini söyledi. Portakal, " İktidarın, “biz ne yaptık böyle” dediğini düşünüyorum. Ama iş işten geçti" dedi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Portakal,  "AKP, ortağı MHP ve çevreleri dışında YSK’nın hukuk garabeti kararını eleştirmeyen yok. YSK kendini inkar eden kurul haline geldi. İstanbul garBarosu sandık değil karar şaibeli dedi. İktidarın, “biz ne yaptık böyle” dediğini düşünüyorum. Ama İş işten geçti." ifadelerini kullandı.

 

","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2019-05-08T08:47:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/fatih-portakal-iktidarin-biz-ne-yaptik-boyle-dedigini-dusunuyorum,820195","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/fatih-portakal-iktidarin-biz-ne-yaptik-boyle-dedigini-dusunuyorum,820195"}]