Spor

Fatih Karagümrük'ten Devlet Bahçeli açıklaması: Kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır

28 Şubat 2023 14:22

Fatih Karagümrük Kulübü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim" sözlerini sevinçle karşıladıklarını duyurdu.

Dün yaptığı açıklamayla Beşiktaş Kulübü üyeliğinden ayrılan Bahçeli'nin, bugün Karagümrük'le ilgili sözleri üzerine Fatih Karagümrük Kulübü'nün sosyal medya hesabından, şu paylaşım yapıldı:

"Aramıza hoş geldiniz"

"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Sayın Genel Başkanımıza aramıza 'hoş geldiniz' diyoruz."

Ne olmuştu?

Bahçeli, partisinin grup toplantısında, “Devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin tespiti yapılmalı, Türk sporu karanlık dehlizden el birliği ile çıkarılmalıdır. Bu olana kadar Beşiktaş'tan ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük'e gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim” ifadelerini kullanmıştı.