Gündem

Fatih Altaylı: Sizin 1 kilo et almaya çalıştığınız paraya Suriyeli bir şarjör mermi atıyor!

Gazeteci Yılmaz Özdil, bazı semtlerdeki atış poligonlarının "tıklım tıklım Suriyelilerle dolu olduğunu" yazmıştı

26 Mayıs 2022 12:33

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, "İstanbul'da özellikle bazı semtlerdeki atış poligonlarının tıklım tıklım Suriyelilerle dolu olduğunu" yazan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in yazısına atıfta bulunarak, "Sizin 1 kilo et almaya çalıştığınız paraya Suriyeli bir şarjör mermi atıyor!" dedi. 

Altaylı, bugünkü yazısının "Poligon" başlıklı bölümünde Özdil'in yazısına atıfla şunları yazdı:

"Dün Yılmaz Özdil poligonları yazdı. İstanbul’da poligonları, yani tabanca ile atış talimi yapılan yerleri gezmiş. 'Suriye kaynıyor. Tüm Suriyeliler atış taliminde' diye yazmış. Vay anam vay. Sağlık giderlerini bizim ödediğimiz, her ay kartlarına para yüklediğimiz Suriyelilere bak. Atış talimindeler.

Poligonda attıkları merminin tanesi çapına göre en az 6, en çok 13 TL. Siz 1 kilo et almaya çalıştığınız paraya Suriyeli bir şarjör mermi atıyor. Ve şimdi bu konuda siyasetçilerimizin yapacağı açıklamayı biliyorum. 'Ülkelerine geri dönünce Esad zulmüne karşı kendilerini korumak için poligonda silah atmayı öğreniyorlar' diyeceklerdir. Nasıl olsa salağız ya. Ve bu salaklığımızı yıllardır defalarca kanıtlıyoruz ya. Hala umutlular." 

Yazının tamamı için tıklayın.

TIKLAYIN - Yılmaz Özdil: Bazı semtlerdeki atış poligonlarının tıklım tıklım Suriyelilerle dolu olduğunu görüyorum