Gündem

Fatih Altaylı, canlı yayın teklifini reddeden emekli albayın 4 yıl önceki programını paylaştı: Ali Türkşen Habertürk TV'de

"Sayın Altaylı, keşke Kardak krizinde başımızı belaya soktuğunuz gazetecilik çizginizi sürdürebileceğiniz bir kanalda yayın yapsaydınız"

14 Temmuz 2020 16:49

Emekli Kurmay Albay ve İyi Parti kurucu üyesi Ali Türkşen'in HaberTürk'ün 15 Temmuz için yapılacak canlı yayın teklifini reddetmesinin ardından Fatih Altaylı, Türkşen'in 4 yıl önce katıldığı programın görüntülerini paylaştı.

Ali Türkşen ile HaberTürk arasındaki davet krizine Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Türkşen'in 4 yıl önce katıldığı programın görüntülerini "Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen Habertürk TV'de" sözleriyle paylaştı.

Twitter hesabından Altaylı'nın paylaşımına cevap veren Türkşen ise, "Sayın Fatih Altaylı, tepkim şahsınıza değil kanalınıza. Keşke siz de Kardak krizi sonrası kırmızı montunuzla botumuza atlayıp başımızı belaya soktuğunuz gazetecilik çizginizi sürdürebileceğiniz bir kanalda yayın yapsaydınız. Saygılarımla. (Bu videolar dört yıl öncesine aittir)" diye yazdı.

 

Ne olmuştu?

Emekli Kurmay Albay ve İyi Parti kurucu üyesi Ali Türkşen, HaberTürk'ün 15 Temmuz için yapılacak canlı yayın teklifine reddettiğini söylemişti. "Ülkenin bugün geldiği duruma olan katkılarınızdan dolayı" diyerek yayına katılmadığını belirten Türkşen, kanal adına arayan kişinin kendisine "O sizin şahsi fikriniz" diyerek telefonu kapattığını belirtmişti.