Gündem

Fatih Altaylı: Bugünkü sistemden faydalanan bir çapsız güruh vardır ki, asıl tehlikeli olan bunlar!

Altaylı, SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür'ün "Sandıkta teslim etmeyiz" ifadesine tepki gösterdi

27 Mayıs 2022 10:49

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür’ün “Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz” ifadesine tepki gösterdi.

“Vay vay vay… Lafın iriliğine bakar mısınız! ‘Sandıkta teslim etmeyiz.’ Kutsal sandıktan, seçilmişlerin egemenliğinden, ‘Seçilmişleri atanmışlara yedirmeyiz’den gelinen noktaya bakın” diyen Altaylı, şunları kaydetti:

“Ne olduğu belirsiz bir örgütün, kim olduğu belirsiz bir yöneticisinin savurduğu tehditlere bakar mısınız! Bunu kişinin yönetiminde olduğu örgüt, Türkiye’yi ortadan kaldırıp yerine deli saçması hayali bir Asrika kurmayı planlıyor. Kişi ise “Türkiye düşmanlarını” sandıkta arıyor. Ve tehditler savuruyor. Artık şurası çok aşikar. Türkiye’yi yöneten herhangi ferdi vahidin bile seçim sonuçlarına rağmen yönetimi bırakmama gibi bir tavır içine girme olasılığı sıfırdır. Ama bugünkü sistemden faydalanan, nemalanan, çöplenen, aç karnını doyurmak bir yana zenginleşen, değersizken önemli hale gelen bir çapsız güruh vardır ki, asıl tehlikeli olan bunlardır.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


TIKLAYIN - SADAT ve ASSAM yöneticisi Ersan Ergür önce yazdı sonra sildi: Sandıkta teslim etmeyiz!

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu: SADAT terörist yetiştiren bir kuruluştur, seçimin güvenliğini sarsacak bir şey olursa sorumlusu SADAT'tır ve Saray'dır

TIKLAYIN - SADAT ve ASSAM yöneticisi Ersan Ergür önce yazdı sonra sildi: Sandıkta teslim etmeyiz!

TIKLAYIN | A’dan Z’ye tartışmaların odağındaki şirket SADAT