Spor

Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final maçları sona erdi ve yarı finalistler belli oldu. Katar'da yarı final eşleşmeleri, Fas-Fransa ve Arjantin-Hırvatistan şeklinde oldu. Dünya kupası karşılaşmaları sürerken Fas - Fransa maçı, ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? soruları gündemde yer aldı. Futbolseverler, Fas - Fransa maçı detaylarını merak etti. Peki, Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

12 Aralık 2022 13:58

2022 Dünya Kupası’nda tarih yazan Fas Millî Takımı, Portekiz karşısındaki mücadelesiyle ayakta alkışlandı. Yarı finale yükselen tarihteki ilk Afrika ülkesi olan Fas’ın defansif planı ve kurgusu istatistiklerle göz önüne serildi. Galibiyetin ardından futbolseverlerin merakla takip ettiği Dünya Kupası'nda Fas ile Fransa karşı karşıya gelecek. ''Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?'' soruları merak ediliyor. Futbolseverler, arama motorlarında Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? şeklinde aratmalar yapıyor. Peki, Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fas - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Dünya Kupası yarı final maçlarından olan Fas - Fransa maçı 14 Aralık günü saat 22.00'da oynanacak. Fas - Fransa maçı TRT 1 ekranlarında canlı olarak futbolseverler ile buluşacak.