Gündem

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen kimdir?

Türkiye, 31Mart yerel seçimleri için sandık başındaydı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, il ve ilçe belediye başkanı adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtarları belirlendi. CHP'nin Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen olmuştu. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Mithat Özmen'in önde olduğu belli oldu. Peki, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen kimdir?

01 Nisan 2024 12:23

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, il ve ilçe belediye başkanı adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtarları belirlendi. 2024 Yerel Seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için AKP'nin adayı Deniz Köken ve CHP'nin adayı Mithat Bülent Özmen ipi göğüslemişti. Sonuçların gelmesiyle birlikte Mithat Bülent Özmen'in belediyeyi kazandığı belli oldu. Sonuçla birlikte Mithat Bülent Özmen ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen kimdir?

Mithat Bülent Özmen kimdir?

Mithat Bülent Özmen, 1988-1992 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında lisansını tamamladı. University of Kent, Brussels School of International Studies, Uluslararası İlişkiler Bölümünden yüksek lisans derecesini alan Özmen, 2019'da İGDAŞ'ta genel müdürlük görevine başladı. Özmen, evli ve 2 çocuk babası.