Spor

EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı; TFF'den Ozan Kabak açıklaması

05 Haziran 2024 13:48

İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Milli futbolcu, EURO 2024 kadrosundan çıkarıldı.

İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak, sedyeyle oyun alanını terk etmiş ve hastaneye götürülmüştü. Milli futbolcunun son durumuna ilişkin TFF'den açıklama geldi.

Dün akşam oynanan İtalya - Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen millî futbolcumuz Ozan Kabak'ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. Yapılan kontroller sonucunda, Ozan'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Millî Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı. Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz.

Ozan Kabak, EURO 2024 öncesi sakatlığı nedenyle kadrodan çıkarılan 3. isim oldu. A Milli Takım'da daha önce Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.