Gündem

Estetik doktoru sahte senet mağduru!

Bu durum, Suad G.'nin sürekli olarak rahatsız edilmesine ve tehditlere maruz kalmasına neden oldu

02 Eylül 2024 09:27

İstanbul Bakırköy'de medikal estetik doktoru Suad G., işe aldığı Bahran L. isimli kadın tarafından büyük bir dolandırıcılık olayına kurban gitti. Suad G., kliniğinde görev yapmak üzere işe aldığı Bahran L.'nin, kendisini doktor olarak tanıttığını ve kısa süre içinde güvenini kazandığını belirtti. Ancak Bahran L., Suad G.'den aldığı 150 bin liralık senedi, rızası dışında işbirlikçileri Birdal D. ve Mehmet K. ile birlikte icraya koydu. Bu durum, Suad G.'nin sürekli olarak rahatsız edilmesine ve tehditlere maruz kalmasına neden oldu.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Suad G.'nin telefonları durmaksızın çalıyor ve kliniğine girmesi engelleniyor. Dolandırıcılık faaliyetleri nedeniyle Suad G., hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılar yaşarken, işyerine gidemez hale gelmiş durumda. Bahran L. ve işbirlikçileri tarafından yapılan tehditler artarak devam ediyor ve Suad G., yaşamından endişe duyuyor.

Suad G., yaşadığı bu zor durumla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, Bahran L.'nin Türkiye'de kaçak olarak doktorluk yaptığını ve yaptığı ameliyatlarla birçok insanın hayatını tehlikeye attığını ifade etti. Ayrıca, Suad G., kliniğine adamlar yollanması nedeniyle artık işyerine gidemediğini, randevulu hastalarını ertelemek zorunda kaldığını ve sorumlu olmadığı bir borç yüzünden büyük bir tehlike altında olduğunu belirtti. Savcılıktan, Bahran L. ve iki arkadaşı hakkında kamu davası açılmasını talep etti.