Spor

eSpor'da finalistler belli oldu

İstanbul (DHA) Türkiye, Azerbaycan ve Arap Ülkelerini kapsayan ilk onaylı PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Ligi 'LG PUBG TAMGAME'de büyük finale sayılı günler kaldı

12 Haziran 2018 16:45

İstanbul (DHA)

Türkiye, Azerbaycan ve Arap Ülkelerini kapsayan ilk onaylı PLAYERUNKNOWN\'S BATTLEGROUNDS Ligi \'LG PUBG TAMGAME\'de büyük finale sayılı günler kaldı. 
480 takım ve 1920 oyuncu ile başlayan Türkiye\'nin en kapsamlı PUBG eSpor Ligi\'nde, 20 finalist takım belli oldu. Büyük karşılaşma 23 Haziran\'da Volkswagen Arena\'da oynanacak. TAM Game ve PUBG Corp işbirliği ile Mart ayında başlayan turnuvalar ile Türkiye\'deki PUBG ve eSpor severlerle buluşan \'LG PUBG TAMGAME\' Ligi için büyük finale sayılı günler kaldı. 3 ay içinde toplam 1920 oyuncunun mücadele ettiği ve alanında Türkiye\'nin en büyük organizasyonlarından olan \'LG PUBG TAMGAME\' Ligi\'nde, yarı finalde yapılan karşılaşmaların ardından 72 takım içinden 20 takım büyük finale katılmaya hak kazandı. Toplamda 60 bin dolarlık nakit ödülün dağıtılacağı finallerde şampiyon olan takım, 16 bin dolar nakit ve ana sponsordan ekipman ödüllerinin yanı sıra, Berlin\'de 25-29 Temmuz\'da gerçekleştirilecek olan 2 Milyon dolar ödüllü \'PUBG Global Invitational\' turnuvasına katılmaya hak kazanacak. Ayrıca büyük finalde dereceye giren 2. takım 8 bin dolar, 3. takım 4 bin dolar para ödülünün sahibi olacak. 
Dev organizasyona, oyuncu takımlar ve izleyicilerle birlikte ortalama 2500 kişinin katılması bekleniyor. Büyük finalde şampiyonluk için mücadele edecek finalist takımlar şunlar:
1.    Oyun Hizmetleri
2.    TOA Esports
3.    Mod-Z
4.    Gaz Gezenler
5.    Griffins
6.    Ice Esports Club
7.    Dark Passage
8.    Moria\'s Sons
9.    Team Ready
10.    Beşiktaş Esports
11.    Osh-Tekk Warriors
12.    Gameparam ESC
13.    YoungStars TOA
14.    Misi Esports Club
15.    Not Fair
16.    HWA Gaming
17.    Invictum E-Sports
18.    Kızıl Elma
19.    Apophis Team
20.    The Order

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir