Gündem

Eskişehir'in Doğançayır köyünden İmamoğlu'na destek: 20'şer liradan 10 bin liranın üzerinde bağış toplandı

Doğançayır köyünde yaklaşık 300 kişi, Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına bağış yaptı

23 Mayıs 2019 13:41

Eskişehir’in Doğançayır köyünde 23 Haziran İstanbul seçiminde belediye başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu’na seçim çalışmalarında destek için bağış toplandı. Kampanya için yaklaşık 300 kişi ,20’şer liradan toplamda on bin liranın üzerinde bağış topladı.

Doğançayı köyü halkı 23 Mart seçimi öncesi Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına 20'şer liradan 10 bin liranın üzerinde bağış topladı. CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağış yapan Doğançayır köyü halkını ziyaret ederek gösterdikleri duyarlılığa teşekkür etti. 

Çakırözer ve Süllü, “Haksız, hukuksuz bir kararla mazbatası elinden alınan Belediye Başkanımız İmamoğlu için Türkiye’nin dört bir yanından yüzbinlerece gönüllü bağış için bankaların önüne yığıldı. Sizlerin inanç ve desteği ile seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 24 Haziran’dan sonra da görevini yapmaya devam edecek. Sizlerin desteği tüm Türkiye’ye örnek. Bizler hep birlikte Türkiye’de demokrasinin işlemesi için elimizden geleni yapacağız. 23 Haziran’da milletin iradesi yeniden milletin kararıyla yerini bulacak. Türkiye’de demokrasinin işlemesi için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” dedi.