Dünya

Eski Wall Street muhasebecisi, New York'ta seks işçiliği ve striptizciliğe başladı: Wall Street müşterilerinin nelerden hoşlandığını çok iyi biliyorum

Kendisi de eski bir Wall Street muhasebecisi olan Lee, yoğun haftalarda 34 bin dolar kazanıyor

21 Aralık 2023 13:15

New York'ta yaşayan 35 yaşındaki Mia Lee isimli bir kadın, bir stripriz kulübünün özel odalarında Wall Street'in bankacılarını eğlendirerek binlerce dolar kazanıyor. Kendisi de eski bir Wall Street muhasebecisi olan Lee, yoğun haftalarda 34 bin dolar kazanıyor. 

Beş yıldır seks işçiliği ve bir buçuk yıldır striptizcilik yapan Lee, Aralık ayının ilk iki haftasının kendi iş kolu için yılın en yoğun ve en kazançlı dönemlerinden biri olduğunu söyledi. Lee böyle haftalarda yaklaşık 34 bin dolar kazanabiliyor.

Business Insider, Aralık ayı başında Lee'nin banka hesabına yapılan Venmo, Zelle, PayPal ve mobil para yatırma işlemlerini inceleyerek Lee'nin kazançlarını doğruladı.

Lee haftanın altı gününü çağrı üzerine striptiz yaparak geçiriyor. Lee, ev sahibi onu arayıp VIP bir müşterinin özellikle onun hizmetlerini istediğini söylediğinde ya da bir gecede birkaç bin dolar kazanacak kadar yoğun olacağını hissettiğinde kulübe gittiğini söylüyor. 

Lee, Wall Street müşterilerinin nelerden hoşlandığını çok iyi bildiğini söyledi. Çünkü birkaç yıl önce kendisi de onlardan biriydi ve büyük bankaların olası dolandırıcılık ve gelir kayıplarını araştırmak için ayrıntılı mali raporları inceleyen bir adli muhasebeci olarak çalışıyordu.