Gündem

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Saçan, Sedat Peker'in iddialarını doğruladı

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan (solda), Sedat Peker (sağda)

16 Ağustos 2022 23:50

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları için ''Yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım'' dedi.

Sedat Peker'in muhalefete yönelik çağrısının ardından Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

''Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım'' diyen Saçan, ''Hatta bazılarını okuyunca bize düşmanlık yapanları daha net anlıyorum. Ne diyeyim, hayat ilginç'' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Uğur Dündar ise Saçan'ın paylaşımını alıntılayarak; ''Av.Dr.Adil Serdar Saçan,İstanbul'da Organize Suçlar Subesini kurup,4 yıl süreyle yönetmiş dürüst,şerefli,mert bir polis şefidir.Ergenekon'dan tutuklandığında kıyıda köşede 5 kuruşunu bulamadılar.Çünkü yoktu! Bakın o da Sedat Peker'in bazı iddialarının doğruluğuna tanıklık ediyor'' diye yazdı.