Gündem

Eski İçişleri Bakanı Tantan: AKP'deki çözülmeyi kimse tutamaz, istifalar, görevden almalar devam edecektir

"Haksız bir biçimde zenginleşenleri şimdiden yargılanma korkusu sardı"

04 Eylül 2022 10:41

Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarına ilişkin olarak, "AKP'deki çözülmeyi kimse tutamaz, istifalar, görevden almalar devam edecektir" yorumunu yaptı. 

Tantan, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e konuştu. Tantan, “Bundan sonra AKP'deki çözülmeyi kimse tutamaz. Partinin içi de, dışı da karışık. İstifalar, görevden almalar devam edecektir.  Haksız bir biçimde zenginleşenleri şimdiden yargılanma korkusu sardı. Yargılanmaktan da kurtulamazlar” ifadesini kullandı.

TIKLAYIN | Yargının Taşkesenlioğlu mesaisi: AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma davası haberleri ve yorumlarına yayın yasağı kararı yağıyor!

TIKLAYIN |  Sedat Peker'den Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun da içinde olduğu rüşvet ağı iddiası!

TIKLAYIN | Sedat Peker'den yeni iddialar: "Ünsal Ban, eşi Zehra Taşkesenlioğlu’yla kendisinin 'rüşvet ağı'nın dışında tutulması şartıyla Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında tüm bilgileri vermeyi kabul etti"

TIKLAYIN |  Sedat Peker'in rüşvet iddialarında ismi geçen Ünsal Ban tutuklandı