Gündem

Eski eşi tarafından kaçırılan kadın saatlerce dövülüp, ölümle tehdit edildi: Yardım edin, dayanacak gücüm kalmadı!

15 Nisan 2020 17:24

Semine Eylence isimli kadın eski eşi tarafından kaçırılarak defalarca dövüldüğünü, öldürülmekle tehdit edildiğini belirterek, yetkililere çağrıda bulundu. "Yardım edin! dayanacak gücüm kalmadı yetkililerden yardım istiyorum" ifadelerini kullanan Eylence, şikâyetçi olmak için gittiği karakolda kendisine, "İfadesi alınır yine salıverilir" dendiğini belirtti.

Semine Eylence, Twitter üzerinden bir video paylaşarak yardım çağrısında bulundu. Eski eşi Recep Yılmaz tarafından, sabah işe giderken bir araca bindirilerek kaçırıldığını anlatan Eylence 4 saat boyunca işkenceye maruz bırakıldığını ve silahla tehdit edildiğini söyledi. Saldırgan Yılmaz hakkında şikâyetçi olan kadın "Tutuklanmadı, yakalanmadı, ifadesi dâhi alınmadı" dedi. Eylence, tutanağa da giren ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Recep Yılmaz ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4-5 yıldır ayrıyız. 1 yıl önce boşanmamız gerçekleşti. Eşim buna rağmen sürekli beni rahatsız etmekte. 14.04.2020 günü saat 06.45 sıralarında ben işe giderken beyaz bir araç ile eski eşim yanıma  yaklaştı ve beni zorla arabaya bindirdi. Araç içerisinde bana vurmaya başladı. Sonra beni bir kulübeye götürdü. Burada bana, 'Çocuklarla aramı bulacaksın, benim yuvamı kim dağıttı söyleyeceksin, aileni sülaleni hepsini öldüreceğim' gibi şeyler söyledi. Boynumu sıktı, tişörtümü yırttı. Bana silah çekti, 'buradan ölün çıkar,  seni öldürürüm' dedi. Daha sonra ben bağırdım. Tanımadığım bir kişi gelip beni kurtardı."