Gündem

ESENLER'DE GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİYİ ARKADAŞLARI KURTARDI

  *İSKİ'nin kanalizasyon çalışması sırasında, bir işçi göçük altında kaldı

22 Şubat 2018 17:07

 

*İSKİ\'nin kanalizasyon çalışması sırasında, bir işçi göçük altında kaldı. Beline kadar göçük altında olan işçiyi çalışma arkadaşları kurtardı. 

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK-İSTANBUL DHA
Esenler\'de İSKİ\'nin kanalizasyon çalışması sırasında beline kadar göçük altında kalan işçiyi çalışma arkadaşları kurtardı. 
Göçük Tuna Mahallesi 721 Sokak\'ta meydana geldi. Sokak üzerinde İSKİ\'nin yaptığı kanalizasyon çalışması sırasında 34 yaşındaki işçi Hüseyin Kaya, göçüğün altında kaldı. İşçinin yardımına çalışma arkadaşları ile çevredekiler koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri de sevk edildi. Çevredekiler, beline kadar göçük altında kalan Kaya\'yı çıkararak kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan işçiyi ilk müdahalesinin ardından sedyeyle taşıyarak ambulansa götürdü. Olayı anlatan Hüseyin Kaya\'nın çalışma arkadaşları, birden göçüğün meydana geldiğini ve Kaya\'nın dengesini kaybettiğini söyledi. Olay nedeniyle kazı çalışmalarına ara verildi. Yaralanan işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Görüntü Dökümü:
-Sağlık ekiplerinin işçiye müdahale etmesi
-İşçinin sedye ile ambulansa götürülmesi
-Göçüğün meydana geldiği yerden görüntü
-İşçilerle röportajlar
-Çevredeki kalabalık
-İtfaiye ekiplerinden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

22.02.2018 - 14.02 Haber Kodu : 180222096

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir