Gündem

Erzincan'da şüpheli kadın ölümü: 1 zanlı tutuklandı

07 Temmuz 2022 23:00

Erzincan'da, 79 yaşındaki Şehriban Ercan, evinin yakınlarında ölü olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Onur R. tutuklandı.

Merkeze bağlı Yalınca köyünde devriye görevini gerçekleştiren jandarma ekipleri, tedirgin tavırlarıyla dikkati çeken ve gasp suçundan sabıkası bulunan 33 yaşındaki Onur R.'yi, bir olaya karışmış olabileceği şüphesiyle durdurdu. Alkollü olduğu tespit edilen Onur R.'nin üstünün de ıslak olması ve kollarında çizikler bulunması üzerine jandarma ekipleri tarafından mülakat yapıldı. 

Jandarma ekipleri, şüphelinin komşusu Şehriban Ercan'ın, evinin yanındaki su kanalında ölü olarak köylüler tarafından bulunması üzerine soruşturmayı derinleştirdi.

Olay yerine çağrılan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), istihbarat ve olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Şehriban Ercan'ın cenazesi olay yerinden alınarak, otopsi için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan şüpheli Onur R. ise jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. (AA)