Spor

Erman Toroğlu'ndan Ankaragücü'nün iptal edilen golüyle ilgili sert sözler: Ahlak noksanı işler oluyor

"Padişahlık yıkılamadı! Babadan oğula geçen sistem! Ayıp ama"

14 Ocak 2023 19:02

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Adana Demirspor-Ankaragücü maçında iptal edilen gol hakkında maçın hakemleri hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Toroğlu, Adana Demirspor-Ankaragücü maçında VAR'dan iptal edilen gol hakkında çok sert açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor ve Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 20. dakikasında Ankaragücü, Emre'nin attığı golle 1-0 öne geçti. VAR hakemlerinin uyarısıyla pozisyonu incelemeye gelen maçın orta hakemi Burak Şeker, uzun süren incelemenin ardından pozisyonun öncesinde Ankaragücü forması giyen Sowe'un faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Pozisyona dair yorumlarını paylaşan Erman Toroğlu, "Adana Demirspor-Ankaragücü maçında inanılmaz bir gol iptal edildi! Gitti 10 dakika seyretti. Ama seyreden kim? "Şeker grup". Baba "Şeker", oğlu "Şeker", kardeşi "Şeker". Bu "Şeker"ler yıllardır hakemliğin içinde. Yeter artık! Daha ne diyeyim? Ahlak noksanı işler oluyor. Padişahlık yıkılamadı! Babadan oğula geçen sistem! Ayıp ama. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bunu izlesin ve dinlesin! Bakalım ne konuşmuşlar! Açıklamasınlar, o bir kere açıklandı ama yanlış'' dedi.

Ankaragücü'nden paylaşım

İptal edilen golün ardından Ankaragücü sosyal medya hesabından beyaz bir mendilin olduğu fotoğrafı paylaşarak, ''Adaletli yönetmeniz çin biz de mi beyaz mendil sallayalım?'' ifadelerini kullandı.