Spor

Erik ten Hag'tan Liverpool hezimeti sonrası takımına ceza

İngiltere Premier Lig'in 26. haftası uzun yıllar unutulmayacak bir maça sahne oldu

07 Mart 2023 14:55

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United, Anfield Road'da ezeli rakibi Liverpool'a 7-0'lık tarihi bir skorla mağlup oldu. Hezimetin ardından Kırmızı Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, takımına görülmemiş bir ceza verdi.

Liverpool, Manchester United'ı kendi sahasında 7-0'lık skorla mağlup etti. Adeta bir hezimetle sahadan ayrılan Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag, futbolcularına köpürdü.

Antremanda sert tepki

Ağır yenilginin ardından takımını hemen ertesi gün antrenman tesislerinde toplayan Erik ten Hag, futbolcularına sert çıktı.

"21 yaş altına gönderirim"

Hollandalı teknik adam, ayrıca böyle bir performansın tekrarlanması durumunda telafisi olmayacağı ve kadro dışı bırakılarak 21 yaş altı takımıyla antrenmanlara çıkacakları konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu.

Liverpool taraftarının galibiyet şarkılarını dinletti

Milliyet'in Mirror'dan derlediği habere göre; 7-0'lık Liverpool yenilgisi sonrası Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, futbolcularına görülmemiş bir ceza verdi.

Maçın ardından takımının soyunma odasından çıkmasına engel olan Hollandalı çalıştırıcı futbolcularının konuşmasını da yasakladı ve Liverpool tarafının sevinç çığlıklarını dinletti. (NTV Spor)