Seçim 2023

Erdoğan: Dadaş bu Dadaş, o yürü demezse yürüyemezsin

07 Mayıs 2023 22:12

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul mitinginde; “Bir önceki gün Erzurum’daydım. Dadaşlar, bizim otobüsün adeta önünü kestiler, yürütmüyorlar. Fakat alana bir geldik, orada da 130 bin kişi. Dadaş bu dadaş, o yürü demezse yürüyemezsin. Ve onlarla beraber alana yürüdük. Alandaki coşku yine bir başkaydı” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği İstanbul mitinginde konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginin belediye tarafından engellemesinin ardından Erdoğan kendi mitinginde şu ifadeleri kullandı: 

"Bu seçim döneminde gittiğimiz her şehirde, havalimanından miting meydanına kadar attığımız her adımda milletimizin sevgisine, coşkusuna şahit olduk. İşte dün Kayseri’deydik, 135 bin kişi vardı. Oradan Mersin’e geçtim, 80 bin kişi vardı. Ama her şeyden önce yol kenarları muhteşemdi ve heyecan muhteşemdi. Hepsi kararı vermişti. Caddelerdeki, meydanlardaki bu tablo bize başbakan ve cumhurbaşkanı olarak 21 yıldır hizmet verdiğimiz milletimizle aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Bir önceki gün Erzurum’daydım. Dadaşlar, bizim otobüsün adeta önünü kestiler, yürütmüyorlar. Fakat alana bir geldik, orada da 130 bin kişi. Dadaş bu dadaş, o yürü demezse yürüyemezsin. Ve onlarla beraber alana yürüdük. Alandaki coşku yine bir başkaydı."

 

TIKLAYIN | Erdoğan AKP İstanbul mitinginde konuştu: Bay Bay Kemal, benim milletim ayyaşa sarhoşa kalkıp da meydanı bırakmaz