Gündem

Erdoğan bez çanta dağıtıyordu, Adana adayı el artırdı; pazar arabası dağıtımında izdiham çıktı

25 Mart 2019 15:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitinglerinde AKP’lilere kenevirden yapılma bez çanta dağıtmasının ardından Adana’nın Pozantı ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayı olan Mustafa Çay el artırdı. Çay’ın semt pazarında hediye olarak pazar arabası dağıtması sırasında izdiham yaşandı.

Pozantı’da hem mevcut belediye başkanı hem de 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olan Çay ilçede haftada iki kez kurulan halk pazarını ziyaret ederek bin adet pazar arabası dağıttı. Dağıtım sırasında yoğun ilgi bir anda izdihama dönüştü. Mustafa Çay, vatandaşlara pazar arabalarını güçlükle dağıttı. 

Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Doğru bir iş yaptığımızı, ihtiyaç olan bir şeyi tamamladığımızı gördüm. Seçim arifesinde böyle bir şey yapmış gibi olduk ama inşallah seçimden sonrada eksik kalan hemşehrilerimizin arabalarını tamamlamanın artık sorumluluk ve görevimiz olduğunu hissettim. İnşallah halkımızın daha huzurlu, daha sağlıklı alışveriş yapmasını sağlayacak bir ambiyansı Pozantı Belediye Başkanlığı olarak ortaya koyacağız” dedi.