Politika

Erdoğan, belediye başkanlarıyla görüşecek: 31 Mart'taki oy kaybı da gündemde

20 Haziran 2024 09:15

Dokuz günlük bayram tatilinin ardından haftaya MYK toplantısı ile başlayacak olan AKP'de ay sonu belediye başkanları kampı yapılarak, 31 Mart’taki oy kaybının sebepleri masaya yatırılacak.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Kızılcahamam’da düzenlenecek ve 30 Haziran’da başlayıp 2 Temmuz’da sona erecek olan kampta, sekiz bakan sunum yapacak. Kampın ilk gününde genel başkan vekilleri belediye başkanları ile tecrübe paylaşımı ve sohbet programında bir araya gelecek. Ardından genel merkez yönetimi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları yapacak.

İkinci oturumda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan basına açık bir şekilde belediye başkanlarına hitap edecek. Erdoğan’ın burada Cumhur İttifakı’nın devamı, toplumda ve tabanda beklenen değişim hamlesi ile ilgili güçlü mesajlar vermesi bekleniyor.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapatılarak Erdoğan’ın da katılımıyla genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek. Burada Belediye başkanları yaşadıkları problemleri Erdoğan’a iletecek.