Spor

Erden Timur dönecek mi; canlı yayında açıkladı!

"Her zaman açık kapı olur"

12 Haziran 2024 06:34

Galatasaray'da yeni dönemde yer almayacağını açıklayan Erden Timur, katıldığı bir televizyon programında sarı-kırmızılı kulübe bir gün döneceğini söyledi.

Galatasaray Sportif A.Ş'deki görevinden sezonun bitmesinin ardından düzenlediği basın toplantısıyla ayrılan Erden Timur, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, "Galatasaray ile çok güzel sürecimiz geçti ama eskiden beri öyleydi. Yönetici pozisyonunda çalışmadan önce de öyle. O öyle devam edecek zaten. Her türlü elimden geleni yapacağım. Kendi işimle ilgili, yurt dışında işlerimiz var. Halka arzla ilgili çalışmalarımız var. Yeni projelerle ilgili çalışmalarımız var. Onları anlatmaya başlayacağız. Uzak kaldığımız için çok yapacak şeyimiz var. Bu sefer onlara odaklanacağız" dedi.

Kendi işlerini tamamlamasının ardından ileride Galatasaray'da göreve geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya soruya yanıt veren Erden Timur, "Konu bir şekilde Galatasaray'a geliyor. Hayattaki en güzel günler, ben öyle nitelendiriyorum.

Milyonlarca insan yerinizde olmak ister. Her anına şükretmek gereken bir şey. Ben hep güzel şeylerle anıyorum. Zorlukları var ama çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur
" ifadelerini kullandı.