Spor

Enes Ünal golünü attı, depremzedeleri unutmadı

13 Şubat 2023 08:10

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında ağırladığı Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kalırken, takımına puanı getiren Enes Ünal, golü sonrası depremzedeleri unutmadı.

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında ağırladığı Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı.

La Liga'da bu hafta oynanan mücadeleler öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Deprem felaketine istinaden bu saygı duruşu paylaşımları da "La Liga, Türkiye ve Suriye ile birlikte" mesajı ile gerçekleştirilmekte.

La Liga'nın 21. haftasında Getafe'nin Rayo Vallecano'yu ağırladığı maça ev sahibi ekip, "Solidaridad Turquia & Siria" ifadesiyle dayanışmayı ifade eden bir tişört giyerek çıktı.

Milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe, maç öncesinde bölgeye yönelik desteğini bu tişörtler ile gösterdi.

Getafe, Rayo Vallecano karşısında 38. dakikada Mauro Arambarri'nin kendi kalesine attığı golle geri düşmüştü. 51. dakikada Borja Mayoral ile bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Getafe, 54. dakikada da Carlos Alena'nın çift sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalması sonucunda bir kişi eksik duruma düştü.

77. dakikada Enes Ünal, attığı golle takımına beraberliği getirdi. Konuk ekip, 87. dakikada Raul de Tomas ile penaltı vuruşundan faydalanamayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

Karşılaşmada Getafe'ye puanı getiren golü atan Enes Ünal, ülkesini anmayı unutmadı. Golün ardından kenara gelerek bir destek tişörtü alan Ünal, depremzedelere desteğini gösterdi.

"Kariyerimin en zor maçıydı"

Takım arkadaşları ve taraftarların büyük sevinç yaşadığı puanı getiren golü sonrası Enes Ünal, duygusal anlar yaşadı. Karşılaşmanın ardından ise golcü oyuncu, "Kariyerimin en zor maçıydı" yorumunu yaptı.