Spor

Fenerbahçe'nin Avusturya kampına götürülmeyen Eljif Elmas'tan veda gibi paylaşım

Genç yıldızın önümüzdeki hafta Napoli'ye imza atması bekleniyor

21 Temmuz 2019 13:25

Fenerbahçe'de Avusturya kampı kadrosuna alınmayan ve İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'ye transferine kesin gözüyle bakılan Makedon futbolcu Eljif Elmas, Instagram hesabından 'veda gibi' bir paylaşım yaptı. Arabadan paylaştığı videoda Elmas'ın Fenerbahçe tesislerinden çıktığı görüldü. Arka fonunda "Adaletin bu mu dünya" şarkısının çaldığı videoda Elmas, el sallayan emoji de kullandı.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre Makedon oyuncunun önümüzdeki hafta sarı-lacivertli takımdan ayrılarak Napoli’ye imza atması bekleniyor. Fenerbahçe’nin Makedon yıldızı Eljif Elmas’ın İtalyan ekini Napoli’ye transferinin tamamlandığı, yıldız futbolcunun valizlerini toplayıp takım arkadaşları ile vedalaştığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe, Eljif Elmas için 18 milyon euro bonservisin yanı sıra bonuslar karşılığı Napoli ile el sıkıştı. Eljif Elmas ise 1.5 milyon euro net maaş ve 5 yıllık kontrat için prensip anlaşmasına vardı.

Eljif Elmas, önce Roma'da sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından Napoli'nin Dimaro'da bulunan sezon öncesi kampına katılacak. 19 yaşındaki Makedon yıldız, Il Mattino'nun geçtiği bilgiye göre en geç 22 Temmuz Pazartesi günü kendisini Napoli'ye bağlayacak sözleşmeye imza atacak ve basının karşısına geçecek.