Gündem

Eline ne geçerse 7. kattaki balkondan aşağıya attı; vantilatör, televizyon, masa, halı!

06 Mart 2021 13:47

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen 61 yaşındaki Ünal O., oturduğu apartmanın 7'nci katındaki dairesinin balkonundan pek çok eşyayı bahçeye attı. Halı, damacana, çaydanlık, masa, vantilatör ve televizyon gibi birçok eşyayı aşağıya fırlatan Ünal O'dan komşuları, şikâyetçi oldu.

Sabah saatlerinde Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ünal O., henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü pencereden ve balkondan eşyalarını atmaya başladı.

Evde bulunan masa, halı, damacana, vantilatör, tost makinesi, televizyon gibi çok sayıda eşyayı bahçeye atan Ünal O. için komşuları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi alırken, Ünal O.'dan eylemini sonlandırmasını istedi.

Ancak Ünal O. önce şiir okudu, daha sonda cinsel organını gösterip içeriye girdi. Çabalara rağmen aşağıya inmeyen Ünal O., içeriye girip uzun süre çıkmayınca polis olay yerinden ayrıldı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan komşuları, aynı eylemi sürekli tekrarladığını belirterek, Ünal O.'dan şikâyetçi oldu. (DHA)