Yaşam

Eczacıbaşı Topluluğu'ndan içinde çalışanlarının da bulunduğu kayıp helikopterle ilgili açıklama

"Tüm dualarımız, arkadaşlarımızdan gelecek iyi bir haber için"

10 Haziran 2022 22:47

İtalya'da içinde Eczacıbaşı Holding'de çalışan 4 kişinin de bulunduğu helikopterle ilgili Eczacıbaşı Topluluğu'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Havadan helikopter ve dronelar, karadan ise resmi ve sivil arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları ile yürütülüyor." dedi. 

İtalya'nın Toskana ile Emilia-Romagna bölgeleri arasında içinde 7 kişinin bulunduğu özel bir helikopterin kaybolduğu bildirildi. İçinde Eczacıbaşı Holding'de çalışan 4 kişinin de bulunduğu belirtildi. 

"İtalya’da Modena civarında radardan kaybolan ve içinde Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzda görev yapan dört arkadaşımızın da bulunduğu helikopteri arama çalışmaları, geniş bir ekip tarafından sürdürülüyor. İtalyan yetkililerin verdiği bilgiye göre arama çalışmaları, helikopterden en son alınan sinyaller ve güzergah doğrultusunda havadan helikopter ve dronelar, karadan ise resmi ve sivil arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları ile yürütülüyor.

Bölgeye giden Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve üst düzey yöneticilerimiz, Büyükelçimiz Ömer Gücük ile birlikte arama çalışmalarını yakından takip ediyorlar.

Tüm dualarımız, arkadaşlarımızdan gelecek iyi bir haber için."

TIKLAYIN | İtalya'da kaybolan helikopterdeki 4 Türk'ün kimliği belli oldu

TIKLAYIN | Eczacıbaşı Holding: İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır