Dünya

Dwayne Johnson başkan adaylığı hakkında konuştu: "Bu konu masadan kalktı"

"Benim için en önemli şey baba olmak, kızlarımın hayatlarındaki bu kritik dönemde bir numarada bu var"

10 Ekim 2022 19:46

Ünlü aktör Dwayne Johnson, ABD Başkanlığıaday olmasıyla ilgili yönündeki eski söylemlerine yanıt verdi

NME'de yer alan habere göre, 2016 yılından beri ABD Başkanlığı için aday olmaktan bahseden Johnson, 2020 yılında ciddi olarak aday olmayı düşündüğünü söylemişti. 

Johnson'ın geçen yıl, başkanlık adaylığını düşüneceğini söylemesinin ardından, ABD'lilerin yüzde 46’sının kendisine oy vermeyi düşündüğü ortaya çıktı.

Dwayne Johnson, adaylığı düşündüğü dönemler yaptığı açıklamada; ''Kurucu atalarımızın kel, dövmeli, yarı siyah, yarı Samoalı, tekila içen, kamyon kullanan, bel çantası takan birini aralarında görmeyi öngördüklerini düşünmüyorum ancak olası bir durumda halka hizmet etmekten onur duyacağım'' demişti.

Ancak yakın zamanda CBS'in Sunday Morning programına katılan Johnson, artık başkan adayı olmayı düşünmediğini açıkladı. Johnson, "Bu konu masadan kalktı. Ülkemizi ve ülkemizdeki insanları seviyorum. Aynı zamanda baba olmayı da seviyorum ve benim için en önemli şey baba olmak. Özellikle de bu dönemde, kızlarımın hayatlarındaki bu kritik dönemde bir numarada bu var" dedi.

Dwayne Johnson, buna ek olarak, ''Yolda olmanın ve meşgul olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. İlk kızım büyürken, onun hayatının kritik döneminde yıllarca yoktum. Ve başkanlık da aynısını yapacak. Bu yüzden ilk önceliğim kızlarım'' dedi.