Gündem

Duy Beni 12. bölüm konusu nedir? Duy Beni 12. bölüm full izle

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisi, 22 Eylül Perşembe akşamı 12. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Duy Beni 12. bölüm yayınlanmasının ardından dizi, gündeme geldi. Diziyi kaçıranlar, Duy Beni 12. bölüm ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Duy Beni 12. bölüm konusu nedir? Duy Beni 12. bölüm full izle

23 Eylül 2022 09:01

Star TV'nin sevilen dizisi, Duy Beni, son bölümü ile 22 Eylül Perşembe akşamı izleyicisinin karşısındaydı. Başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisinin seyircileri, 12. bölüm hakkında detayları araştırdı. Diziyi izleyemeyenler, son bölümü internette ''Duy Beni 12. bölüm full izle'' şeklinde sorgulamaya başladı. Duy Beni 12. bölümde neler yaşandığı merak edildi. Peki, Duy Beni 12. bölüm konusu nedir? Duy Beni 12. bölüm full izle:

Duy Beni 12. bölüm konusu

Kanaldan yapılan açıklama şu şekilde:

''Bahar’ın ölümüyle Gerçek Koleji bir kez daha sarsılır. Kamera kayıtlarında ortaya çıkan zanlı kimdir? Polis, bu sorunun peşinde iz ararken ,Ozan olayın ucu onlara dokunmasın diye bir plan yapar.

Dağhan’ın da bu plana dahil edilmesiyle olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Okuldaki kötülüğe birinin dur demesi gerekmektedir. 

Selim ise Bahar’ın ölümüyle yıkılır. Zorbalıkla savaşırken bir öğretmen daha şüpheli bir şekilde ölmüştür. Kontrolünü kaybeden Selim’in hedefinde bu kez okul yönetimi vardır.

Kanat’ın dinmek bilmeyen öfkesi Ekim’in hayatını kabusa çevirirken, okula yeni biri gelir. Bu kişi, gençlerin arasına bir maske ile sızacak ve Kanat’ın Ekim’e olan duygularını yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.''