Spor

Galatasaray'da Mertens'e özel program

Galatasaray'da Dries Mertens bu sezon 22 maçta altı gol ve iki asistlik performans ile oynadı

21 Mart 2023 09:00

Galatasaray'da, Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyen ve yokluğu hissedilen Dries Mertens için plan hazır. Belçikalı yıldız için Galatasaray'da seferberlik ilan edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da yıldız oyuncu Dries Mertens'in yokluğu hissediliyor. Sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma şansı bulamayan Mertens'in son durumu belli oldu.

Hedef Adana Demirspor

Galatasaray'da Dries Mertens seferberliği... Belçikalı forvetin sakatlığı sebebiyle forma giyemediği Kasımpaşa maçını zor kazanan, Konyaspor deplasmanından ise mağlup dönen sarı-kırmızılılar'da hedef Milli ara sonrasındaki Adana Demirspor karşılaşması.

Okan Buruk görüştü

35 yaşındaki forvete özel bir tedavi ve geri dönüş programı hazırlayan sağlık ekibi, Adana Demir sınavına deneyimli oyuncuyu yetiştirmek üzere her yolu deneyecek. Okan Buruk da öğrencisiyle görüşerek, kendisini Adana mücadelesine hazırlamasını talep etti. Mertens'in durumunun iyiye gittiği, Milli ara dönüşünde mutlaka sahada olmak istediği de gelen haberler arasında. (Fanatik)