Gündem

Doğan Holding, 60. yılını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kutluyor

Davetiyelerde, kutlamanın Cumhurbaşkanı ve eşinin katılımıyla yapılacağı duyuruldu

07 Aralık 2019 17:18

T24 Haber Merkezi

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, iş hayatındaki 60. yılını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlediği programla kutluyor.
 
Doğan Holding'e ait Hilton İstanbul Bosphorus'ta bu akşam (7 Aralık 2019 Cumartesi) düzenlenen kutlama saat 19.00'da kokteyl ile başlayacak. Siyaset, iş, medya ve sanat dünyasından çok sayıda ismin davet edildiği program saat 20.00'de başlayacak yemekle sürecek.
 
Kutlama için Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan tarafından gönderilen davetiyelerde, programa Cumhurbaşkanı ve AKP Genel BaşkanıTayyip  Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın da katılacağı belirtildi. Davetiyelerde şöyle dendi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenleyeceğimiz Doğan Grubu 60. yıl dönümü gala gecesine katılımınızdan onur duyarız.
Doğan Holding Onursal Başkanı
Sema ve Aydın Doğan"

14 Aralık'ta ikinci kutlama

Doğan Holding 60. yıl için ikinci kutlamayı, bir hafta sonra, ağırlıklı olarak grup çalışanlarının katılımıyla 14 Aralık 2019 Cumartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde yapacak. 14 Aralık'taki kutlamada hayatını konu alan bir belgesel gösterimi de yapılacak olan Aydın Doğan, program dahilinde planlanan Beyaz Show'a konuk olarak Beyazıt Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak.
 
Açılış konuşmalarını Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı ve Doğan Holding CEO'su Çağlar Göğüş'ün yapacağı gecede "değer ve kıdem ödülleri" de verilecek.