Gündem

Dilruba Kayserilioğlu, AKP'lilere seslendi: Geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne, alınanlar bir papatya çayı içsin

"Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum"

 Dilruba Kayserilioğlu- Fatih Portakal

17 Eylül 2024 14:27

Sokak röportajında yaptığı açıklamalar nedeniyle bir süre tutuklu kalan Dilruba Kayserilioğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın YouTube hesabında açıklamalar yaptı. Kayserilioğlu, " AKP'lilere sesleniyorum, neden üstünüze alındınız geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne, alınanlar bir papatya çayı içsin" dedi.

Dilruba Kayserilioğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın YouTube yayınına konuk oldu. 

Dediklerinin ardından 1 haftayı geçmeden tutuklandığını söyleyen Kayserilioğlu, "Birini bombalasam o kadar hızlı içeri alınmazdım" dedim. 

Yayında Portakal'ın sorularını yanıtlayan Kayserilioğlu, laflarının üzerine alınanlardan özür dilemediğini kaydetti. 

Kayserilioğlu, şu cümleleri kullandı:

"Dediğim şuydu; bir fikri ucu sonucu nereye gidecek diye desteklemeden üstüne giden her şey geri zekalıdır. Bunu sadece AKP'liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AKP'lilere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum"

Özür Özel özür dilemişti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Fuar'ın açılışında Kayserilioğlu'nu protokolde ağırlamış daha sonra onun adına özür dilemişti.

TIKLAYIN-Gece yarısı tahliye: Sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, kimseye haber verilmeden serbest bırakıldı

Şans Eseri: Üvey kızı ile evlenen Woody Allen’ın filmlerini sanatçıdan bağımsız izleyebilir miyiz?