Gündem

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir, haklarındaki iddialar ne?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Milyonlarca takipçisi olan Dilan Polat'ın yaşamı ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. "Eşiyle birlikte kara para akladıkları" iddia edilen Dilan Polat'ın hayatı vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulatılıyor. Peki, Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir, haklarındaki iddialar ne?

30 Eylül 2023 16:18

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, lüks hayatlarıyla gündemden düşmüyor. ''Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir?'' soruları, arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılıyor. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi fenomen Dilan Polat'ın ve eşinin attığı gönderiler, gündem oluyor. Peki, Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir, haklarındaki iddialar ne? Dilan Polat ve eşi Engin Polat nereli, ne iş yapıyor? 

Dilan Polat kimdir?

Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat'ın 2 çocuğu var.

İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana gelen krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını dile getirdi. 

Dilan Polat ne iş yapıyor?

Dilan Polat, pek çok ilde bulunan güzellik merkezleri ile tanınıyor.