Magazin

Didem Soydan: Salak sevmem biline

"Kerimcan’da savunduğum şey video değil; ben o videonun bilerek hikayeye atıldığında inanmıyorum"

02 Mayıs 2019 12:19

T24

Manken Didem Soydan, "uçakta mastürbasyon yaparken çektiği görüntüyü Instagram hesabından paylaştığı" iddiasının ardından çok fazla kişi tarafından eleştirilen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’la ilgili yaptığı yoruma gelen tepkilere “Salak sevmem biline” diye cevap verdi.

TIKLAYIN - Mastürbasyon yaparken çektiği görüntüyü Instagram'dan paylaştığı iddia edilmişti; Kerimcan Durmaz'dan açıklama

Durmaz’ın Instagram hesabından pazar günü paylaşılan hikayede bir aynanın önünde duran kişinin penisi gözüküyordu. Görüntünün Durmaz’a ait olduğu iddia edilmiş ve ünlü fenomen konunun sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından fotoğrafı silmiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

"Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak  farklı farklı hesaplardan uygunsuz pek çok içerik gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda, mağdur olmam sebebiyle mesaj olarak gelen videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır. "

"Kerimcan’da savunduğum şey video değil; ben o videonun bilerek hikayeye atıldığında inanmıyorum"

Yaşananların ardından aralarında Demet Akalın ve Bülent Ersoy’un da bulunduğu çok sayıda kişi ünlü isme tepki göstermiş ve Durmaz hakkında ‘teşhircilik’ iddiasıyla suç duyusunda bulunulmuştu.

Didem Soydan da Durmaz’a gösterilen tepkilerle ilgili yaptığı paylaşımda fotoğrafın ünlü ismin o paylaşımı bilerek, isteyerek yaptığına inanmadığını söylemişti. Soymaz, paylaşımına gelen tepkilerin ardından bir açıklama daha yaparak şunları söyledi:

“Çünkü salak olmak bunu gerektirir; okuduğunu anlamamayı... Hadi yine açıklıyayım; Kerimcan’da savunduğum şey video değil. Ben o videonun bilerek hikayeye atıldığında inanmıyorum. Dolayısı ile neyi savunduğumu anlayıp yazın. Salak sevmem biline

“Hikayem az önce yazdığım yazıyı yazdım. Okuduğunu anlamayan boşlar yazmasın. Saatler önce altta yazdığım gibi ben o videonun bilerek ve isteyerek hikayeye atıldığında inanmıyorum. Savunduğum budur.”