Magazin

Didem Arslan Yılmaz'dan yeni program açıklaması: 'Vazgeçme'den gazetecilik yapmaya devam

28 Temmuz 2020 13:05

Habertürk TV'den ayrılarak Show TV'de gündüz kuşağında yer alan ve Müge Anlı’nın yaptığı formata büyük benzerlikler taşıyan bir program ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Didem Arslan Yılmaz, "Gerçeklerin peşinden gitmeye ve 'Vazgeçme'den gazetecilik yapmaya devam" dedi.  

Didem Arslan Yılmaz, Show TV’de canlı yayınlanacak yepyeni bir program ve içerikle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arslan, yeni programıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

"Yepyeni bir heyecanla sizlerle birlikte olacağım Show TV ekranlarda" diyen Yılmaz, "Gerçeklerin peşinden gitmeye ve #Vazgeçme‘den gazetecilik yapmaya devam"  ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Habertürk’ten Show TV’ye transfer olan Didem Arslan Yılmaz’ın programının adı "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" olarak açıklanmıştı.

Show TV'den programla ilgili yapılan açıklamada,"Haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’de artık hiçbir olay gizli kalmayacak; hiçbir dava yarım bırakılmayacak, hiç kimse yok sayılmayacak" denilmişti.

TIKLAYIN - Didem Arslan Yılmaz, Müge Anlı'ya rakip oluyor; programın ismi belli oldu