Gündem

DHA YURT - (Tekrar) -  Bodrum'a tatilci akını

  BAYRAM tatili öncesinde yerli ve yabancı turistler akın akın Bodrum'a gelmeye başladı

26 Ağustos 2017 14:26

 
BAYRAM tatili öncesinde yerli ve yabancı turistler akın akın Bodrum\'a gelmeye başladı. Plajlarda adım atacak yer kalmazken otellerde doluluk oranı yüzde 100\'lere ulaştı.
Gözte tatil beldesi Bodrum, bayrama çok az süre kala özellikle yurt içinden gelen tatilcileri ağırlamaya başladı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı ilçede bu sabahtan itibaren kentin girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yerlilerin yanı sıra İsviçre, İsveç, Almanya, Danimarka, Belçika ve Hollanda\'da yaşayan Türk vatandaşları da kente yoğun ilgi gösterdi. Plajlar tatilcilerle dolup taştı, otel rezervasyonları turizmcilerin yüzünü güldürdü.

TATİLE GELDİ, DOST KAZANDI
Bodrum\'un Gümbet Plajı\'ndaki bir otele ailesi ile birlikte bayram tatiline gelen ve İsviçre\'nin Zürih kentinde yaşayan 18 yaşındaki Feride Erman\'ın plajdaki sokak köpeği ile dostluğunu görenler hayran kaldı. Tatil için ailesi ile Bodrum\'a geldiğini belirten Erman \"Ben onu çok sevdim, birlikte denize giriyoruz ve yüzüyoruz. Benden hiç ayrılamıyor ben de ondan ayrılamıyorum. Bodrum\'da muhteşem bayram tatilinin yanında çok güzel bir dost kazandım, eğer yasal işlemleri yapabilirsem onu Zürih\'e götüreceğim\" dedi.

\'HERKES BODRUM\'A GELSİN\'
İstanbul\'da özel bir firmada yönetici asistanı olarak çalışan 23 yaşındaki Çağla Seymen de, \"Burada müthiş bir atmosfer var, depremin etkileri de geçmiş durumda. Bayram tatili için yola çıkacaklara Bodrum\'a gelmelerini öneriyoruz, biz her bayram Bodrum\'dayız\" diye konuştu.
İsveç\'in Malmö kentinde kozmetik mağazası işlettiğini söyleyen 48 yaşındaki Nedret Necip ise \"Bu yıl ilk kez tatil için Bodrum\'a geldim ve çok beğendim. Doğası, insanları, tarihi muhteşem gerçekten güzel bir bayram tatili geçireceğim\" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Bodrum sahillerinden güneşlenenlerden, denize girenlerden görüntü,
-Çoki isimli köpeği ile İsviçreli Feride\'nin görüntüsü, 
-İsveç\'ten tatile gelen Nedret Necdet ile röp,
-Çağla Seymen ile röp,
-Anons
-Bodrum\'a girişteki araç kuyruklarından genel detay görüntü

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA) - 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir