Gündem

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı’dan Bakan Koca’ya tepki: ‘Kalpten bahsetme kalbin yok!’

28 Şubat 2023 20:53

Demokrat Parti İl Başkanı Erkin Delikanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Üç gün sakal kesme! 22 gün sonra pr yap. Samimiyetsizsin, atanmışsın, kalpten bahsetme; kalbin yok!" mesajını yazdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Afetin sonuçlarına karşı kalbin de güçleri var” diyerek çocuklarla görüntülerini paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sakalını neden kesmediğine yönelik soruya, “Defin işlemi bitmiş değil. Yasımız devam ediyor. Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim” cevabını vermişti.

Aradan geçen 1 haftalık süreden sonra sosyal medyada bir video paylaşan Koca’ya Demokrat Parti İl Başkanı Erkin Delikanlı’dan “Samimiyetsizsin” tepkisi geldi. Erkin Delikanlı sosyal medyadan Koca’nın tweetine karşılık olarak “Üç gün sakal kesme! 22 gün sonra pr yap. Samimiyetsizsin, atanmışsın, kalpten bahsetme; kalbin yok!" sözleriyle tepki gösterdi.