Gündem

Deli Yürek, geri dönüyor

20 Haziran 2023 14:57

Dizi tarihinin kült yapımlarından "Deli Yürek", yeni versiyonuyla geri dönüyor. Calinos Entertainment, yeni versiyonu Deli Yürek'in yapım şirketi Sinegraf'la ortak olarak hazırlayacak. 

Osman Sınav'ın yönetmenliğini üstlendiği Deli Yürek, 1998'de Show TV'de başladığı yayın hayatını 4'üncü sezonla ATV'de tamamladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizi, Haziran 2002'de 113'üncü bölümü ile final yaptı. 2001'de yine Osman Sınav'ın yönetmenliğini ve İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği, "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi" filmi yayınlandı.

RaniniTv'nin aktardığına göre, Calinos Entertainment'ın uluslararası satışlarından sorumlu ismi Aslı Serim, 19-22 Haziran arasında Budapeşte'de düzenlenecek içerik fuarı NATPE Budapest öncesi TVBizz Magazine'e açıklamalarda bulundu.

Serim'in açıklamalarına göre, 2014-2017 arası dört sezon boyunca Fox Türkiye'de yayınlanan "O Hayat Benim" dizisinin gelecek sene içinde bir Afrika uyarlaması gelecek. O Hayat Benim'in Romanya uyarlaması Adela'yı yayınlayan Antena 1 ise bir diğer FOX dizisi 'No: 309'un yerli uyarlaması Room 609'ı izleyiciyle buluşturacak. O Hayat Benim ve Adela'yı yurt dışında temsil eden Calinos, Afrika uyarlaması yeni dizinin ve Room 609'ın uluslararası dağıtımlarını da üstlenecek.