Gündem

Deli Çavuş hesabından Demirören ailesine: Akşam saatlerinde beni bekle, suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım

01 Temmuz 2022 09:09

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen "Deli Çavuş" adlı Twitter hesabından, Demirören Medya Grubu'nu ve Demirören ailesini hedef alan açıklamalar geldi.

“Sedat Peker’in evine operasyon yapıldı, Sedat Peker’in yakınları tutuklandı diye günlerce haber yaptınız, adamların serbest kaldığı ile ilgili neden haber yapmıyorsunuz?” denilen paylaşımda, “Gazetecilik etik değerleriniz nerede? Namusunuz nerede sizin? Size yazıklar olsun” denildi.

“Bu adamlar suçsuzsa neden bu kadar sıkıntı yaşandı diye soracağınıza hâlâ hikâye peşinde geziyorsunuz. Kahpesiniz lan siz” denilen paylaşımda, “Babanı mezarda ters çevireceğim. Mezarında rahat yatamayacak. Benim suçlu olduğumu, ancak sizlerin ise ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım. Akşam saatlerinde beni bekle. Rahmetsiz babanı mezarda ayağa dikeceğim” denildi.

Paylaşım aynen şöyle:

"Lan pambıkörenin adamları, lan Demirören Medya Grubu’nun adamları (Hürriyet, Milliyet, Posta, CNN Türk, Kanal D) namusunuz yok mu lan sizin? Sedat Peker’in evine operasyon yapıldı, Sedat Peker’in yakınları tutuklandı diye günlerce haber yaptınız, adamların serbest kaldığı ile ilgili neden haber yapmıyorsunuz? Her zaman söyledim siz köpeksiniz. Hem de kemiklik köpeksiniz. Gazetecilik etik değerleriniz nerede? Namusunuz nerede sizin? Size yazıklar olsun. Siz kahpesiniz. Kendinize bağlı trollere internette yazı yazdırıyorsunuz FETÖ adliyelerde hâlâ çok güçlü diye. Vallahi sizin namusunuz yok, billahi sizin namusunuz yok. Bu adamlar suçsuzsa neden bu kadar sıkıntı yaşandı diye soracağınıza hâlâ hikâye peşinde geziyorsunuz. Kahpesiniz lan siz. Pambıkören o yaptığın haberleri unutacağımı zannetme. Rahmetsiz babanın gençliğinin ilk yıllarından bugüne kadar yaptığı tüm şerefsizlikleri paylaşacağım. Babanı mezarda ters çevireceğim. Mezarında rahat yatamayacak. Benim suçlu olduğumu, ancak sizlerin ise ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım.

Akşam saatlerinde beni bekle. Rahmetsiz babanı mezarda ayağa dikeceğim. Sahte hesapla tweet yazacağım, onu RT yapacağım ama sizle gene de savaşacağım. Elbet video çekme imkanım bir gün olacak. Sizinle o zaman görüşeceğim.

Ziraat Bankası’ndan aldığın krediyi ödemediğini, nasıl patlattım? 5 milyon dolara mal ettiğin araziye imar çıkartıp 750 milyon dolar karşılığında bankaya verdiğini de ben çıkardım. Daha Milengazı, Totali, Oyak’ı konuşacağız. Sahibi olduğun şans oyunlarından konuşmazsak olur mu? Adamlarına gazeteci tetikçilerinle beni itibarsızlaştırmaya çalıştın. Ancak yüce Allah var. Bekleyip göreceğiz.

O Derin Memet’e de söyle ben 9 canlıyım. Anlaştığı İranlı grup Orhan Adıbelli çapındakileri öldürebilir, beni değil. Göreceksiniz! Dumanla haberleşmeye yenileceksiniz. İnterpol kararını da kaldıracağım!”

Metindeki yazım ve imla hataları düzeltilmiştir.