Gündem

Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 konusu ne, oyuncuları kimler?

Deadpool 3 filminin vizyon tarihi, konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 konusu ne, oyuncuları kimler?

11 Ağustos 2022 16:56

İlk iki filmiyle ilgi gören Deadpool 3'ün ne zaman çıkacağı, konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Marvel'ın en sevilen ve en sıradışı karakterlerinden biri olan Deadpool'un 3. devam filminin hazırlıklarına başlandığı öğrenildi. Gişe rekorları kıran Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 konusu ne, oyuncuları kimler?

"Deadpool 3" için hazırlıklar uzun süredir devam ediyor. Aksiyon türündeki yapımlara ilgi duyanların merakla beklediği film için geri sayım sürüyor. Serinin üçüncü filmi için, ilk iki filmin senaristliğini üstlenen Paul Wernick ve Rhett Reese geri getirildi.

Deadpool 3 konusu

Marvel'in anti kahramanlarından olan Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi halinde yaşamaktadır. Hayatına giren Vanessa ile her şeyin yolunda gittiğini düşünürken kanser olduğunu öğrenir. Vanessa'nın kendisinin bu sıkıntılı sürecini görmesini istemez ve ondan ayrılır. Daha sonra tedavi umudu sunan bilimsel bir projeye dahil olur. Ancak proje de yan etki olarak kansere tedavi olur ve Wade her şey sona erdiğinde üstün yetenekleri olan birine dönüşür.

Deadpool 3 oyuncuları

Ryan Reynolds başrol oyuncularından biri olduğu biliniyor. Devam filminin yönetmenliğini "Free Guy" ve "The Adam Project" filmlerinin yönetmeni Shawn Levy üstlenecek.

Deadpool 3 ne zaman çıkacak?

Film çekimlerinin 2022 sonlarında başlaması planlanıyor.