Spor

Davul içinde meşale sokan 5 taraftar serbest bırakıldı

  Ümit TÜRK/İSTANBUL, (DHA)  Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine davul içerisine gizledikleri meşaleleri soktukları gerekçesiyle gözaltına alınan Fenerbahçeli 5 taraftar, “Spor müsabakalarını seyirden men" cezası verilerek serbest bırakıldı

27 Şubat 2018 18:38

 

Ümit TÜRK/İSTANBUL, (DHA)  Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine davul içerisine gizledikleri meşaleleri soktukları gerekçesiyle gözaltına alınan Fenerbahçeli 5 taraftar, “Spor müsabakalarını seyirden men\" cezası verilerek serbest bırakıldı.  Destek için adliyeye gelen çok sayıda taraftar marşlar eşliğinde adliyeden ayrıldı.  
Vodafone Park\'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında tribünlere davul içinde meşale soktukları gerekçesiyle Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 taraftar emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan\'daki İstanbul Adalet Sarayı\'na sevk edildi. “Spor alanlarında yasak madde bulundurmak ve temin etmek\" suçlamasıyla Spor Suçları Soruşturma Bürosu Savcılığı\'nda ifade veren 5 taraftar, “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet\" ve “Ateşli silahlar kanununa muhalefet\" suçlarından serbest bırakıldı. 5 taraftar hakkında “Spor müsabakalarını seyirden men\" cezası verildi. 
5 taraftara destek vermek için adliyeye gelen yüzü aşkın taraftar da arkadaşlarının serbest bırakılmasının ardından marş ve sloganlar atarak adliyeden ayrıldılar. 

(FOTOĞRAF)
 
 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir